2022 Bekarlarına öneriler

2022 Bekarlarına öneriler sayfamızda, kötü olarak geride bırakacağımız 2021 yılından beklentisi kalmayan 2022 yılını da bekar geçireceklere öneriler sunacağız.

Bekarlık, evliler için dünyanın en güzel şeyidir. Bulunmaz bir nimettir ve şimdiki aklım olsaydı asla evlenmezdim dedirten bir duygu halidir. Geçmişte 20’li yaşlarda evlenme oranı fazlayken, şimdilerde bu oran 40’lı yaşlara kadar yükselmiştir. Çünkü evlenmek isteyen kişi, evini, işini ve geleceğini kurup daha sonra evlenmek istemektedir. Tabi bunda ülkenin ekonomik durumu da etkilidir.

Madem bekarlık çok güzel bir şey. Madem bizim için bulunmaz bir nimet. O zaman 2022 yılını bekar geçirecek olanlar neler yapmalıdırlar? İşte burada kendinize zaman ayırmanız yanında yapacağınız bir çok şeyi ele almaya çalıştık. İşte 2022 bekarlarına 8 öneri:

1. Aşkı aramayı bir kenara bırakın.

Gerçek aşkı bulmak için tüm enerjinizi tüketmeyin. Hayatın diğer harika yönlerini keşfetmeyi deneyin. Tutkularınızı arzularınızı değişik hobiler edinerek tatmin edebilirsiniz. Sizi mutlu edecek zaman geçirebileceğiniz hobilerle (fotoğraf çekmek, bir spor kulübüne katılmak, sık sık değişik yerlere seyahat etmek) kendinizi mutlu edebilirsiniz.

2. Sağlıklı ilişki ve dostluklar için gülümseyin ve göz teması kurun.

Bilimsel olarak göz temasının ve sıcak gülümsemenin karşı tarafta güven ve olumlu düşünceler oluşturduğu kanıtlandı. Gülümsemenin sırıtarak değil de sadece tebessüm şeklinde olması dostlukları pekiştiriyor.

3. Alışkanlıklarınızı değiştirin.

Hayatınızı rutin olmaktan çıkarın. Her zaman yaptığınız şeyleri bir kenara bırakarak değişik şeyler yapmayı deneyin. Her sabah aldığınız kahveyi değiştirin. İşe arabayla gidiyorsanız otobüsle gitmeyi deneyin. Farklı spor kulüplerine kaydolun, farklı dostluklar kurmayı deneyin. Bir zaman sonra göreceksiniz ki, hayatınız tamamen değişmiş ve hayatınıza yeni renk gelmiş.

4. Geçmiş hayatınızı geçmişte bırakın.

Yeni yılla hayatınıza yepyeni bir sayfa açın. Geçmişi geçmişte bırakın eskide yaşadığınız acıları olumsuzlukları geride bırakın. Kızgınlıklarınız kindarlıklarınız hep geride kalsın yeni başlangıçlar için çok iyi bir zaman olduğunu fark edin. Acımasız olun, geçmişte yaşadıklarınızı her şeyi silip atın. Biriyle tanışmak için kendinizi pozitif hissedin ve hayattan zevk almaya bakın.

5. Kendinizi tanımaya çalışın.

Bu, garip bir öneri gibi gelebilir ama insanın kendini tanıması neler yapabileceğini görmesi ilerisi için çok önemlidir. Kendi içinizde memnun değilseniz bir takım şeylerden mutsuzluklarınızı, hedeflerinizi beklentilerinizi bir gözden geçirin ve bunları nasıl çözebileceğinizi düşünün ve hedefe ulaşın. Hayata dair somut planlar yaparak, planlarınıza nerden başlayabilirsiniz düşünün ve başarmaya çalışın. Siz kendi kişiliğini bulduğunuzda hayatın ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz.

6. Her gün iyi görünmek için bakımınıza dikkat edin.

Güne iyi başlamak ve hayatı olumlu bakmak size ve yakınınızdaki herkese iyi gelecektir. Kendinizi hiçbir zaman ihmal etmeyin her gün tepeden tırnağa iyi görünmeye çalışın bu başkaları için değil kendiniz için çok önemlidir. Her gün bakımlı temiz güzel olun bunlar hayata tutunmanız için güzel nedenlerdir.

7. İnternetten yeni arkadaşlar bulmaya çalışın.

Çoğu zaman bu konuda düşünüyorsun fakat cesaret edemezsin. Şimdi ise, yeni bir arkadaşla tanışmak en popüler bir yol. İstersen yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.

8. Başaramadığınız şeyleri tekrar deneyin.

Birçok insan bazı şeyleri utangaçlıklar ve suskunluklar sebebiyle başaramayabilir. Ancak vazgeçmeyin ve yapamadığınız şeyleri yeniden deneyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir