2014 Türkiye Güzeli Kim Oldu Kim Seçildi

2014 Türkiye güzellik yarışmasının kazananı belli oldu ve jüri üyeleri 21 yaşındaki İsveçdoğumlu Amine Gülşe isimli yarışmacıyı Türkiye’nin en güzel kızı seçtiler.

turkiye-guzeli-2014Genç kızların kıyasıya yarıştığı yarışmada 21 yaşındaki İsveçdoğumlu Amine Gülşe yapılan oylamalar sonucunda Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. Ajda Pekkan ve Murat Dalkılıç’ta gecede sevilen şarkılarını seslendirerek geceye katılan davetlilere ve yarışmacılara unutulmaz bir gece yaşattılar. Yarışmanın jüri üyeleğini Nebahat Çehre, Selen Soyder, Ahu Yağtu, Yıldırım Mayruk, Hıncal Uluç ,Jamal Hammadi ( Elidor saç bakım uzmanı),Can Sandıkçıoğlu ,Tülin Şahin ve Nuri Soysal yaptı.

JÜRİ ÜYELERİ

Yarışmanın jüri üyeliklerini Nebahat Çehre, Selen Soyder, Ahu Yağtu, Yıldırım Mayruk, Hıncal Uluç, Jamal Hammadi, Can Sandıkçıoğlu, Tülin Şahin, Nuri Soysal yaptı.

21 yaşında İsvec doğumlu Amine Gülşe Miss Turkey 2014 yarışmasına İzmir’den başvuru yaptı ve yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın finalinde yer almaya hak kazandı.
Finalde birbirinden iddialı 22 diğer rakibinin arasında birinci seçilerek birincilik tacını takan Amine Gülşe 1.78 boyunda.

Miss Turkey 1. güzeli Amine Gülşe

Miss Turkey 2. güzeli Dilan Çiçekdeniz

Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat

Miss Turkey 4. güzeli Gizem Koçak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir