2012 Makyaj Renkleri Nelerdir

2012 Makyaj Renkleri Nelerdir

Her sene makyaj modası değişiyor ve 2012 makyaj renkleri nedir ve makyaj yaparken kullanılacak renkler nelerdir bu yazımızda paylaşacağız arkadaşlar sizlerle.

2012′de Kaşlar Belirgin olacak..
Kaç kalemi alırken kaşlarınızın doğal renginden 1 ton koyu olanı tercih etmeyi ve uygulamayı kalem izini belli etmeyecek şekilde hafifçe yapmayı unutmayın.

Sıcak Renkli Allıklar
Vizon renkler ön planda. Altın parıltıları, bronzlar, kahvelerle yüzünüzü doğal rengiyle parlatın! Altın parıltılarını kış, bronz ve kahveleri yaz aylarında kullamanızı tavsiye ederiz. Allığı doğru sürerek yüzünüze her zamankinden daha güzel bir hava katabilirsiniz.

Dumanlı Gözler
Dumanlı göz makyajında koyu tonlara alışmışılmıştı ancak bu sene gri ve siyahla sınırlı kalmayıp kahve tonları, pembeler, turuncular da kullanılacak..

Eyeliner
Renkli eyelinerların bu sene moda olmasıyla makyajınız renklenecek, hareketlenecek.

Kıpkırmızı Dudaklar
Makyajın en çekici parçası olan kırmızı rujlar tüm tonlarıyla 2012 de moda.

2011 yılında canlı rengarenk renkler hakimdi makyajda. Parlak kırmızı rujlar, simli parlak farlar. Bu sene tam tersi olacak gibi görünüyor. Bu yıl donuk, mat renkler kullanılacak. Gri, mürdüm, koyu yeşil ve koyu maviler gibi.

Yumuşak Görünüm
Far fırçasını hafifçe ıslatıp beyaz farı göz kapaklarınızın iç kısmına sürün. Göz kapağınızın hareketli kısmını pembe farla gölgelendirin.
Yanaklarınızı pembe allıkla renklendirin.
Kirpiklerinizi kirpik kıvırıcısıyla dikkatlice kıvırın. İki kat rimel sürerek göz makyajınızı tamamlayın.
Gül kurusu ruj sürerek dudaklarınızı renklendirin.

Okyanus Esintisi
Gözlerinizin burnunuza yakın iç uçlarına zümrüt yeşili far sürün. Dış uçlarına ve kaşınıza doğru açık pembe far uygulayarak aydınlatın. Mavi renkli göz kalemiyle gözlerinizin alt ve üst bölgelerini çerçeveleyin. Mavi farı göz kalemi üzerine hafifçe uygulayın.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir