Matthew Macfadyen Kimdir Biyografisi Hayatı

Son Güncelleme: 13.09.2020 09:32

Matthew Macfadyen hayatı Matthew Macfadyen Biyografisi Matthew Macfadyen Kimdir

Matthew MacFadyen

1974 Doğumlu.
Terazi burcu.
Keeley Hawes ile evli ve
Maggie adında bir kızı var.

Filmografisi

Film

Maybe Baby (2000)
Enigma (2001)
The Reckoning (2001)
In My Father’s Den (2004)
Pride & Prejudice (2005)

Televizyon

Wuthering Heights (199
Warriors (1999)
The Way We Live Now(2000)
Murder Rooms : The Dark Beginnings of Sherlock Holmes (2000)
Essential Poems (2000)
Perfect Strangers (2001)
Spooks (Series 1) (2002)
The Project (2002)
Spooks (Series 2) (2003)
Spooks (Series 3) (2004)

Tiyatro
Henry IV (2005)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir