Tuluğ Çizgen Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Tuluğ Çizgen hayatı Tuluğ Çizgen Biyografisi

Türkiye’nin ilk olarakPerihan Abla dizisinde Meraklı Melahat olarak tanıdığı Tuluğ Çizgen, başarılı bir tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Asıl ismi Nurdan Talu Çizgen Akarsu olan başarılı oyuncu, 1958 doğumludur ve son zamanlarda Kaş’ta bir kafe işletmektedir.

Filmografi:

Karışık Aile – 2010
Petekle 10 Numara – 2010
Medyatik – 2010
Yasemince – 2010
Avanak Kuzenler – 2008
Recep İvedik – 2007
Aynı Çatı Altında – 2006
Seher Vakti – 2005
Çılgın Yuva – 2005
Sevda Tepesi – 2005
Emret Komutanım – 2005
Şöhret – 2005
Mürüvvetsiz Mürüvvet – 2004
Sihirli Lamba – 2004
Biz Boşanıyoruz – 2004
Büyükannenin Konağı – 2003
Şeytan Bunun Neresinde – 2002
Aşk Meydan Savaşı – 2002
Günah – 2001
Yaseminnamecik – 2000
Yarı Şakı Yarı Ciddi – 2000
En Güzel Güzel – 2000
Kızım ve Ben – 2000
Eşref Saati – 2000
İç Güveyi Billy – 1999
Can Dostum – 1999
Kadınlar Kulübü – 1999
Ayrılsak da Beraberiz – 1999
Ruhsar – 1997
Mesela Dedik – 1996
Hoşçakal İstanbul – 1996
Geceler – 1996
Evdekiler – 1995
Çılgın Yenge – 1994
Rüstemin Gazinosu – 1993
Sevgi Demeti – 1992
Herkesin Hayali – 1992
Hep Ezildim – 1989
Dilekçe – 1988
Rumuz Goncagül – 1987
Çil Horoz – 1987
Ödlek – 1986
İhanetin Darbesi – 1986
Milyarder – 1986
Perihan Abla – 1986
Sana Öyle Hasretim ki – 1985
Yaz Bitti – 1985
Körebe – 1985
Gazino Bülbülü – 1985
Assolist – 1985
Para Babası – 1985
Yanlış Numara – 1985
Kızlar Sınıfı Yarışıyor – 1985
Pehlivan – 1984
Üşütük – 1984
Dağınık Yatak – 1984
Karımı Gördünüz mü? – 1984
Ayrılık – 1984
Parkta Bir Sonbahar Günüydü – 1984
Seni Seviyorum – 1983
Üşütük – 1978

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.