Sönmez Atasoy Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Sönmez Atasoy hayatı Sönmez Atasoy Biyografisi

Kurtlar vadisinin Halo dayısı Sönmez Atasoy geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayati tehlikesi sürüyordu, Doktoru tarafından Sönmez Atasoy’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ancak Anjiyo yapılıp uyutulduğu bildirdi.

Sönmez Atasoy biyografi
Sönmez Atasoy 1944 yılında Kars ilinde doğdu.Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.Sönmez Atasoy 1968 de Devlet Tiyatrolarında çalışmaya başladı. Bir dönem Ankara Devlet Tiyatrosunda görev yaptı.Sönmez Atasoy 1998 yılında İzmir’de Belediyenin düzenlediği bir kursta diksiyon ve spikerlik eğitimi verdi.

Sönmez Atasoy Filmografi
Kurtlar Vadisi Terör Halil İbrahim Kapar 2007
Kurtlar Vadisi Pusu Halil İbrahim Kapar 2007
Ayrılık Agah Reis 2007
Aynalar 2004
Kurtlar Vadisi Halil İbrahim Kapar 2003
Yanlış Saksının Çiçeği 1997
3. İstasyon 1992
Aile Kadını 1987

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.