Abiye Renkleri

Her sene değişen ama geçen sene ile bu sene arasında pek bir fark olmadığına inandığım 2016 abiye renkleri fotoğrafları ile beraber bu yazımızda hazırlanmıştır. Modaya ayak uydurmak zor iş ve her sene değişen renkler ile aldığımız elbiseleri bile kısa bir süre giyer olduk. Çok güzel veya en sevdiğimiz hatta en yakışan elbisemizi bile sırf o seneki modaya uymuyor diye giymeyenler vardır aramızda biliyorum. Sonuçta ya başkasına veriyoruz yada çöp oluyor tarih oluyor kısaca.

abiye renkleri
Moda renkleri 2016 yılında nasıl değişecek hangi modelleri hangi renklerle beraber giyeceğiz anlatmaya geldi sanırım. Öncelikle beyaz, mavinin bütün tonları ve kırmızının açık canlı renklerini yine bu sene etrafımızda çokça göreceğiz. Konumuz renkler ama burada bir açıklama yapmak gerekirse yırtmaçlı elbiseler bu sene çok moda olacak ve düğünlerde nişanlarda bol bol göreceksiniz.

Hadi bu sene giyeceğimiz elbiselerde hangi renklerimiz olacak sıralayalım ve daha iyi anlayalım böylelikle arkadaşlar. Marsala, Aqua Mavi, Greyfurt, Marigold, Pastel Sarı, Lila, Elektrik Mavisi gibi renklere ben bu sene için yeşilin tonlarını da ekleyeyim arkadaşlar. Sıra geldi abiye renkleri görüntüsü ve modelleri hakkında örnekleri vermeye.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir