Aop yada soplarımızdan şikayetçimisiniz
loading...
NazlimCafe sitemizin kanalları üzerinde bulunan aop yada soplarımızdan şikayetçimisiniz. Lütfen şikayet ettiğiniz aopları yada sopları nick vererek burada bize şikayet sebebi ile birlikte yazın.
Chat kanallarımızda biliyorsunuz Aoplarımız yada soplarımızda hata yapabilirler. Ama hatalar devamlılık gösteriyorsa ve devamlı da sizin üzerinde gelişiyorsa burada bir yanlışlık var demektir. Buna ben yani KARACABEY sessiz kalamam.
Aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak şikayetlerinizi bana yazabilirsiniz.
Nisan 9th, 2014 at 14:17
Ahmet ben seni tanimiyorum hakimda kimin ne düsündü umrumda degil kendini parcvala yirtin ))
yalniz igftiara etme yok fuhus yuvasina döndürmüsüm nazlimi.?? ben fuhus yaparken bezimi senmi tutuyordun ?? demeki kuyruk acin varki 1 sürü camir atiyorsun . cokmu dokundu kanaldan atilman )) it ürer kervan yürür derler .kari kilikli sey seni )) alkolik sensdin kesin geri zekali ) hem alkolik bile olsam sana ne ?? derdi senimi gerdi ??
Haziran 11th, 2014 at 19:14
MELISA
ne kadar seviyesiz basit biri olduğunu kanıtladın . Karacabey de okumuştur. Alkolik karı diyorlar sana haklılarmış. Bez derken neden bahsettiğini cözemedim ? Izah edersin herhalde bez konusunda bir hayli tecrübe sahibisin. Melisa sen Kadınmısın ! Kadın dediğin gururlu haysiyetli namuslu olur yazılarını oku Genelevde calışan kadınlar bile senden daha namus şeref sahibidir. Seni nasıl bir Anne büyüttü ve nerde büyüdün sen hangi evde ? Kocan seni niye boşamış anladık. Alkol probleminden gayri birde basit tavrın sana acıyorum almanyada sosyal yardımla geçinen ezikler oplugu bile basaramadın. Sen normalmisin alkol tedavisine hemen başla .Basit kışiliksiz küfürbaz uslubunla sen küfüre bile değmesin !!!!!!!!!!!!!!!!! Küfür edebilmem için Insan olman gerekir. Senle birlikte fuhuş yuvası yavaş yavaş temizlenmeye başladı.
Temmuz 2nd, 2014 at 16:46
slm aleykummm eyy ahaliii noruyonuzzz millettt tanidinizmi benii nomu$ burayaa la mahkemeye donmu$ burasii
Temmuz 6th, 2014 at 14:52
edilen kufurler görmezden gelinip o kufurlere tepkı gösterenler satılıyo bunu havın kanıtlamış oldu erkeklere yaranmak için çok berbat bı sıte
Kasım 30th, 2014 at 22:27
Ya beni dj yapmuyorlar radyoda 🙁 birde cep telefonundan giremiyorum bu siteye…sürekli java yok yükle diyor yukledim o kadarjava ggiremedim nasip gurecem yardim edermisin karacabey birde beni dj yap thanks
Kasım 30th, 2014 at 22:28
Cidden okuyonuzmu burayi 🙂
Kasım 30th, 2014 at 22:31
Okunmuyormus yaw boşa yazmisim 🙂
Mart 9th, 2015 at 19:11
ben burdan karacabeye deyil sana sesleniyorum damat ferit cunki bi turlu kanala giremiyorum son carem burasi
Mart 9th, 2015 at 19:13
seni kirdigimi dusunuyorum gecde olsa ozur diliyorum
Nisan 4th, 2016 at 22:38
4 nisan Saat 22.15 civarı durduk yerde z-lined yedim. gerekli kişiyi siz biliyosunuzdur heralde. bir daha nazlıma uğramam. akıllı adamlarla çalışmıyorsunuz
Nisan 4th, 2016 at 22:51
Durduk yerde z-lined yedim. konuşmalarınızı okuyorlar , özelde bile. dikkatli olun derim.
Nisan 5th, 2016 at 00:39
ulan beni durduk yerde atan NEO o klavyeni götüne sok ulan beni durduk yerde atan NEO o klavyeni götüne sok
Eylül 15th, 2016 at 23:16
9 yıldır burdayım. Hiç vicdan yok mu sizde. hadi op yapmıyonuz bari vop yazın insafızlar
Şubat 9th, 2017 at 14:14
10 yıl oldu oha daha da bir şey demiyorum