2015 Ruj Renkleri

2015 Ruj Renkleri 2015 Ruj Modası

Her sene değişen moda rüzgarına ülkemizde kapıldı ve dünyaya ayak uydurmaya başladı. Vücut üzerinde öyle yerler varki onlar için bile değişik moda renkleri karşımıza çıkıyor. Ruj renkleri 2015 yılında büyük değişimler yaşamasa da 2015 yılının ruj renk modası birazda olsa değişti hanımlar. Peki hangi ruj renkleri moda bu sene beraber inceleyelim işte 2015 ruj trendleri :

2015 kışı,ruj rengi dudaklarda belirsizlik hissi veren nude renkler ve dudakları çarpıcı kılan kırmızı tonlar kullanılacaktır. Max factor makyaj uzmanı Pat mcGrath dudaklarda belirlirsizlik hissi vermek için parlatıcı yerine dudak nemlendirici balsamları tercih ediyor. Belirgin dudaklarda ise,koyu meyve renklerinden oluşan bir renk paleti sunuluyor.

Renklerin dudakların ortasından dışa yavaşça aktığı derin ve koyu renkler olmasına önem veriliyor. Dudaklara şarap kırmızısı kullanılarak kurutuyor ve ardından ikinci defa ruj uygulanıyor ve dudaklar harika kadifemsi görünümü elde diyor. Yada erik rengi bir ruj uygulandıktan sonra mendil ile renk yumuşatılıyor ve göz alıcı renkler solgun yüzlerde ışıldayarak canlı bir görünüm kazanmanızı sağlıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir