2014 Makyaj Renkleri Nelerdir

Makyaj Renkleri 2014

Bu sene biraz daha açık renkler ve dolgun renklerin moda olduğunu söylemekte yarar var arkadaşlar. Mesela turuncu, kırmızı, çikolata tırnaklar, mavi bakışlar, gözlerde lacivert sınır, altın kirpik ve kaşlar, kırmızı kadife dudaklar.

2014-makyaj-renkleriBunları söyledikten sonra bu senenin en önemli renginin turuncu olduğunu hemen söyleyeyim dostlar. Nereye bakarsanız bakın turuncu göreceksiniz.

Eyeliner sezonun vazgeçilmez ürünü olacak!

2014 ilkbahar/yaz sezonunda öne çıkan en popüler makyaj trendleri genel olarak eyelinerlar. Renkli eyeliner kullanılan gözler sezonun önde gelen makyaj trendleri arasında yer alıyor. Siyah eyelinerlar ise her zamanki gibi makyaj modasının vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Ancak eyeliner kullanımında farklı yöntemler de dikkat çekecek. Kışkırtıcı bir görünüm elde etmek için eyeliner çerçeveli bir şekilde uygulanırken, kaşa kadar uzun çizgilerin yapılacağı daha asi uygulamalar da kullanılacak.

Renkli farlar geri döndü…

2014 ilkbahar/yaz makyaj modasında doğallık ön plana çıkarken, canlı renkler baharın ve yaz güneşinin enerjisini taşıyor. Canlı renklerle uygulanan göz farları bu sezon dikkat çekiyor. Özellikle mavi olmak üzere pembe, yeşil ve mor gibi renklerle yapılan uygulamalar yeniden geri dönüyor.

Turuncu altın çağını yaşıyor

Turuncu rujlar bu sezonun en dikkat çekici ürünleri arasına yer alıyor. Bununla birlikte şeftali tonlarındaki allıklar da ilkbahar/yaz makyaj modasında son derece popüler. Bu rengi parlak kırmızı ve mürdüm tonlarında rujlar izliyor.

2014 ilkbahar/yaz trendlerine uygun bir makyaj yapabilmek için; Maybelline One by One Satin Black Maskara, Maybelline Color Tattoo 24 Hr Far, Maybelline Dream Pure BB Krem, Maybelline Diamond Glow 4lü Far, Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel-Liner ve Maybelline Color Sensational turuncu ruju tercih edebilirsiniz.

Renkli Ojeler

Şeffaf ojeleri unutun, bu sezon tırnaklarda klasik renkler göze çarpıyor; şeker pembesi yerine mercan kırmızısı gözde.

İlgili Makaleler

Parlak Dudaklar

Bu sezon rujlar, ilk başta Barbie’lerin rujlarını anımsatıyor; ancak dudağa sürüldüğünde hafif ve yumuşak bir renk alıyor.

Pembe Yanaklar

Rujlar gibi, canlı renklerdeki allıklar da, yanaklarda hafif ve şeffaf bir etki yaratıyor. Allıklar genellikle kremsi bir forma sahip, dolayısıyla birazcık sürüp sonrasında ne kadar kuvvetli bir etki yaratmak istediğinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Uzun Kirpikler

Bu sezon, siyah ve metalik renklerden (bakır, altın, gümüş) oluşan ikili rimeller gözde. Nasıl mı kullanacaksınız; önce siyah rimeli sürün, sonrasında kirpik uçlarına metalik rengi uygulayın.

Işıltılı Gözler

Doğal metal tonlarındaki eye-liner’ları sadece geceleri kullanmanız gerekmiyor artık. Üst kirpiklerin dibine boydan boya çekeceğiniz eye-liner, gün boyunca gözlerinizdeki ışıltıyı koruyacak. Eye-liner’ınızı siyah ya da kahverengi rimelle kullanarak etkisini güçlendirebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir