Zerrin Arbaş Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Zerrin Arbaş Hayatı Zerrin Arbaş Kimdir Biyografisi

(d. 1941 – Paris) Bale ve sinema sanatçısı.
İstanbul Saint George Avusturya Lisesi ve İstanbul Konservatuvarı Bale Bölümü’nde eğitim gördü. İstanbul Belediyesi Konservatuvarı Bale bölümünden mezun oldu. 1964 yılında sinemaya başladı. 1965’te Türkiye Güzeli seçildi.

Zerrin Arbaş, ressam Avni Arbaş’ın kızı, oyuncu Derya Arbaş’ın annesidir.

Filmografisi
Hanımanne – 2006
Yeniden Çalıkuşu – 2005
Üç Kadın – 2005
Villa – 2004
Bedel – 2003
İntizar – 1997
Hamam – 1997
Kara Melek – 1996
Bir Avuç Gökyüzü – 1987
Bitmeyen Sevda – 1986
Örgüt – 1976
Deli Yusuf – 1975
Yatak Hikayemiz – 1975
Curcuna – 1975
Üç Yaman Bakire – 1975
Battal Gazi’nin Oğlu – 1974
Yeryüzünde Bir Melek – 1973
Gazi Kadın / Nene Hatun – 1973
Müthiş Bir Tren – 1973
Toprak Ana – 1973
Şeker Gibi Kızlar – 1965
Cilalı İbo Ve Kırk Haramiler – 1964
İstikbal 1964
Şahane Züğürtler 1964

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.