Tuğba Ünsal Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Tuğba Ünsal hayatı Tuğba Ünsal Biyografisi

Türkiyenin Vizontele Tuuba filmiyle gönlüne taht kuran ve son dönemde Mirgün Cabasla yaşadığı aşk ile gündemde olan Tuba Ünsal, 1981 Denizli doğumludur.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyona programları yaptı.

Filmografi

Tövbeler Tövbesi (2011)
Çakallarla Dans (2010)
Türkler Çıldırmış Olmalı (2009)
Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009)
Şaşirtmali (2009)
Çocuk (2008)
Plajda (2008)
Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
Yemin (2007)
Çılgın Dersane (2007)
Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
Küçük Hanımefendi (2006)
Yeniden Çalıkuşu (2005)
Seni Çok Özledim (2005)
Hızlı Adımlar (2004)
Ruhun Duymaz (2004)
Vizontele Tuuba (2003)
Mumya Firarda (2002)
Kolay Para (2002)
Karaoğlan (2002)
Savunma (2001)
Kırık Kalpler (2000)
Kurt Kapanı (1999)
Kıvılcım (1999)
Kara Melek (1999)
Ayşecik (1998)
Ruhsar (1998)

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.