Sterling Knight Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Sterling Knight Hayatı Sterling Knight Kimdir Biyografisi

Sterling’in Spencer Shuga adında bir erkek kardeşi ve Samantha Scarlett adında bir kız kardeşi var. Houston, Texas’da büyüdü. Babası Meksikalı ve aynı zamanda Sterling’in menejeri. Sonny’nin Yıldızı dizisindeki Chad Dylan Cooper rolüyle tanınmıştır. Bunun dışında Sterling pek çok tiyatro oyununda rol aldı ve Hannah Montana’ya konuk oyuncu olarak katıldı. 17 Again filminde Alex O’Donnel olarak beş başrolden birinde oynadı. 2010’da Danielle Campbell ile birlikte oynadığı Yıldızla Randevu adlı Disney Channel filmi gösterime girmiştir. 6 yaşından bu yana gitar ve vurmalı çalgılar çalan Sterling, bir çok müzik kanalında göz önünde bulunmuştur.

Filmografi

Filmleri

* 2005: Calm
* 2006: Career Day
* 2009: Balls Out: Gary the Tennis Coach
* 2009: 17 Again
* 2009: Privileged
* 2010: Yıldızla Randevu(StarStruck)

Dizileri

Reklamlar

* 2007: The Closer
* seit 2009: Sonny’nin Yıldızı

Konuk Oyunculukları

* 2006: Hi-Jinks
* 2007: Hannah Montana (Sezon 2 Bölüm 33: Lucas rolünde)
* 2008: Grey’s Anatomy

Ödülleri

* 2009: Teen Choice Awards: En Sevilen Yeni Ünlü: Sterling Knight, Sonny’nin Yıldızı

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.