Paolo Meneguzzi Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Paolo Meneguzzi hayatı Paolo Meneguzzi Biyografisi Paolo Meneguzzi Kimdir

Paolo Meneguzzi (Pablo Meneguzzi, d. 6 Aralık1976), İsviçreli şarkıcı. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta gerçekleştirilecek olan 2008 Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsviçre’yi temsil edecektir.

Diskografi

1996 Eres el fin del mundo (Cd Singolo)
1997 Por Amor
1998 Paolo
1999 Emociones
2001 Un sogno nelle mani
2001 Un sueño entre las manos
2003 Lei è
2004 Lei è 2004
2004 Elle Est (Per il mercato francese)
2005 Favola
2006 Ella Es (Per il mercato sudamericano)
2007 Musica
2007 Musica Live
2008 Musica (Per il mercato sudamericano)
2008 Era Stupendo (Cd Singolo)

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.