Mete Horozoğlu Kimdir Biyografisi Hayatı

Reklamlar

Mete Horozoğlu hayatı Mete Horozoğlu Biyografisi Mete Horozoğlu Kimdir

Mete Horozoğlu (11 Ekim 1975 Ankara) Türk tiyatrocu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Ankara’da okudu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2001/2003 yılları arasında Tiyatro Anadolu’da oyunucu olarak çalıştı. 2002 yılında İstanbul’a yerleşti.

2003/2004 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu’da 2004/2005 sezonunda Çığır Sahnesi Oyuncuları’da 2005/2006 ve 2006/2007 sezonlarında Semaver Kumpanya okamak üzere Tiyatrolar da çalıştı. İstanbul’a yerleştikten sonra birçok Televizyon ve Sinema çalışmaları yaptı. Yanik Koza dizisiyle daha da tanindi, su siralar ise Kanal D’nin yeni dizisi Öyle bir geçer zamanki’de Soner karakteriyle karşımızda.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Reklamlar

* Semaver ve Kumpanya
* Çamako
* Anadolar
* Ben Ruhi Bey Nasılım
* Yaban (oyu)
* Fırtına (oyun)
* Bay Windermann ve Kumdakçılar

Filmografisi

* Nefes 2009
* Kalpsiz Adam 2008 Bülent
* Eksik Etek 2007
* Ankara Cinayeti 2006 Reşit Mercan
* Yalancı Karım 2005 Faruk
* Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005
* Dolunay (dizi) 2005 Ünal
* Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2005
* Yanık Koza Özer Kızıltan 2005 Semih
* Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım 2004
* Şeytan Ayrıntıda Gizlidir(dizi) Dr. Mümtaz
* Kampüsistan 2003 Erdem

Reklamlar

Leave a Reply

Your email address will not be published.