Başbakan Yardımcısı Bülent ARınç gazetelere açıklama yaparken Tek tip ve bedelli askerlik konularına da değindi. Bakın kısa geçti o cümleler Bülent Arınç ne Demiş;
(Bedelli askerlik) Genelkurmay bu konuda yaptığı çalışmayı hükümete göndermedi. Ben prensip olarak askerlik süresinin bu kadar uzun olmasını karşıyım. Kısada eşitliği konuşabiliriz.
Bu kadar konuşulduktan sonra bir şey olması gerekir.
(Ergenekon Soruşturması) Avukatlar olarak tahliye, berat olunca seviniriz. ‘Geç kalan adalet, adaletsizliktir’ sözü evrensel bir kuraldır.
Mustafa Özbek savunma yaptı mı yapmadı mı… Ama sorgulanmıştır. Tahliyesinin keyfini çıkarsın. Ama kabadaylık olmaz. Tahliye edilenler sevinsin, beraat edilenler mutlu olsun.
(Avcı’nın tutuklanması) Bir partinin milletvekillerinin avukat olarak davranmasını yanlış buluyorum. Dışarıya aktarılması yargıyı etkilemeye teşebbüstür. CHP’li milletvekillerinin çabalarının yanlış olduğunu düşünüyorum.
Hanefi Avcı’nın yargılanması uzun mu olacak yoksa kısa mı olacak bunu bilmiyorum.
(Balıkçı iddiaları) Balıkçı hakkında bir bilgim yok. Balıkçı diye birsini tanımıyorum.
(Başbakan Erdoğan’ın projesi) Başbakan’ın çılgın projesinin ne olduğunu bilmiyorum. Ben çılgınlıklarla uğraşmıyorum. ‘Zihni Sinir’ projelerinden bahsetmiyordur umarım.”
YUZLERCE KISIYLE TANISIP ARKADAS BULMAK ISTIYORSANIZ SIZDE BUYRUN GELINEtiketler: asker
Sizden Gelen Yorumlar