Gazete Tirajları 2020

2020 Gazete tirajları haberimizde bu sene için gazetelerin yıllık tirajlarını ve gerçek tiraj rakamlarını öğreneceksiniz.

Gazete tirajları 2020 yılı için pek parlak görünmese bile hala satışları devam etmekte ve eski parlak satış rakamları olmasa da okunurlukları sürmektedir. Burada yazacaklarımız gerçek gazete tirajları mı bilemem ama elimizdeki veriler bunlar.

Gazetelerin son dönem satış rakamları belli oldu. Sözcü gazetesi eski parlak zamanlarını mumla ararken düştüğü yerden yükselmeye yeniden başladı. Hürriyet ve Sabah gazeteleri düşüşte iken Posta gazetesi ise yükselişine devam ediyor.

Eski nesil haberleri hala gazetelerden okurken, yeni nesil ise İnternet ve sosyal medyadan günlük gelişmelere ve haberlere bakmakta. Yakında görsel medya tamamen yok olacak gibi görünüyor. Yerini ise insanların cüzi miktarlarda para ödeyerek okuyacakları İnternet haber siteleri alacak.

Gazete Tirajları

Gazete Tirajları

Listemize Yeniçağ gazetesine kadar yer verdik eğer istek gelirse diğer gazetelerin günlük tiraj rakamları neler sizlerle paylaşırız. Şimdilik bu kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir