Posts Tagged ‘magazin haberleri’

Göğüs dekoltesini abartan ünlüler

Perşembe, Ekim 1st, 2009

Bu ünlüler göğüs dekoltesini öyle abartıyorlar ki bir bakan bir daha bakıyor ve gözünü karşısındaki bayanın göğüslerinden alamıyorlar. Öylesine abartmışlar ki az sonra sizlerde göreceksiniz. Yerinde ve dozunda kullanılmış şık bir dekolte onları diğerlerinden farklı kılıyor ve istedikleri gibi dikkat çekmelerine yarıyor. Ama bazı ünlüler dekolteyi öyle abartıyorlar ki aradan yıllar geçse de unutulmuyor. Buyrun; [...]

Esra Erol babasını anlatırken hüngür güngür ağladı

Çarşamba, Eylül 30th, 2009

Star tv kanalında yayınlanan izdivaç programının eski sunucusu Esra Erol babasını anlatırken duygulu anlar yaşadı ve babası telefonla yayına bağlandığı anda ise göz yaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı. Sabah kuşağında yayınlanan programına konuk olan Esra Erol, daha önceden kendisiyle yapılan röportajı, ekran başındakilerle birlikte izledi. Röportaj esnasında ailesinden ayrılıp İstanbul’a gelme hikayesini anlatan Esra [...]

Sophie Anderton: Uyuşturucu için bedenimi sattım dedi

Manken Sophie Anderton uyuşturucu için bedenini sattığını itiraf etti. Bugünlerde çok moda olan itiraf furyasına Sophie Andertonda katıldı. Ne demiş bakalım; Adı skandallarla anılan manken Sophie Anderton, uyuşturucu parası bulabilmek için bir saati 15 bin sterline (yaklaşık 35 bin TL) hayat kadınlığı yaptığını itiraf etti. “Bir manken olarak bedeniniz zaten bir tür alınıp satılan bir [...]

Tuğba Ekinci Resimleri Fotoğrafları

Tuğba Ekinci Fotoğrafları Resimleri – Tuğba ekincinin en güzel ve seksi resimlerini ve fotoğraflarını bu sayfamızda sizler için hazırladık, bakalım beğenecekmisiniz.

Tuğba Ekinci, alkollü araç kullanırken yakalandı

Tuğba Ekinci, alkollü araç kullanırken polis tarafından yakalandı ve ehliyetine 6 ay süre ile el konuldu. Seksi şarkıcı bakalım bu durum karşısında otomobillerini kime kullandırtacak. Mutala bir şöför bulacaktır diye düşünüyorum, onun şöförü olmak isteyen çok kişi vardır. Direksiyon başında 67 promil alkollü çıkan Tuğba Ekinci’nin ehliyeti 6 ay süreyle el konulmak üzere alındı. Tuğba [...]

Hilal Cebeci: Eurovision şarkı yarışmasına ben gitmeliyim

Erovision şarkı yarışması için adaylar belli olurken Hilal Cebeci Eurovisiona asıl ben gitmeliyim diyerek herkesi şaşırttı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Hilal Cebeci bu çıkışı ile yine magazin basınının gündemine oturdu. Son günlerde gündemden düşmeyen ‘Eurovision’da Türkiye’yi kim temsil edecek?’ tartışmalarına Hilal Cebeci de dahil oldu. Şarkıcı, Eurovision için adı geçenleri topa tuttu. Yalın, Hande Yener, [...]

Merve Sevi: Popomu avuçlayıp sonra pis pis sırıttı

Pelin Batu gibi Merve Sevi’de tacize uğradığını söylerek adam popumu avuçladı sonrada pis pis sırıttı dedi. Kadınların devamlı başına gelen taciz olayları bu seferde Merve Sevinin başına gelmiş; Oyuncu Pelin Batu’nun “Motorlu bir genç beni duvara sıkıştırdı” açıklamasının ardından oyuncu Merve Sebi’de tacize uğradığını açıkladı. Sevi, “Mağazaların vitrinlerine bakıyordum. Birden popomda kocaman bir el hissettim. [...]

Müjde Ar: Aldatıldım itiraf ediyorum

Salı, Eylül 29th, 2009

Müjde Ar eski kocası tarafından aldatıldığını itiraf ett ve helal olsun adama çaktırmadan götürmüş dedi. Müjde Ar’ın o günler için söylediği itiraflar buyrun; Eski defterleri açıp reyting kapan Müjde Ar, yine gündeme yaratacak bir açıklama yaptı. Kadın erkek ilişkileri üzerine çarpıcı sözler sarf eden Ar, geçmişte aldatıldığını itiraf etti. Ar, “İlk evliliğimde aldatılmışım ama bunu [...]

Kelly Brook çırılçıplak soyundu işte o fotoğraflar resimler

Salı, Eylül 29th, 2009

Dünyaca ünlü manken ve oyuncu Kelly Brook çırılçıplak soyunarak kameralar karşısına geçti. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan manken ve oyuncu Kelly Brook çırılçıplak soyundu. Ralph Lauren firmasının reklamı için objektif karşısına geçen Brook kampanya için birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Bu son resimin o fotoğraf çekimi ile alakası yok ama bizden size hediye olsun

Pamela Anderson borçları yüzünden hacize uğrayabilir

Pazartesi, Eylül 28th, 2009

Pamela Anderson bir zamanların en çok aranan sanatçılarından birisi idi. Bir çok kez dünyanın en seksi kadını seçilen Pamela Anderson şimdilerde borç batağında yüzüyor ve borçları yüzünden haciz ekipleri her an evine gelebilir. ABD’de yaşayan Anderson’ın kapısına, vergi alacağını tahsil etmek isteyen devlet ve evinin tadilatını yapan alacaklı inşaat firmaları dayandı. ABD’li People dergisinin mahkeme [...]