Archive for Aralık, 2011

Imogen Thomas Noel Anne Oldu Yılbaşı Pozları

Cumartesi, Aralık 31st, 2011

Imogen Thomas Noel Anne Oldu Yılbaşı Pozları – Noel anne olan olana bu seferde bu hanfendi olmuş. Noel anneler benim bildiğim çıplak olmazlar bunlar çıplak. Manchester United’ın futbolcusu Ryan Giggs’le aşk yaşayan manken ve TV yıldızı Imogen Thomas yılbaşı için bu özel pozları verdi.

Jessica Lowndes Resimleri Fotoğrafları

Jessica Lowndes Fotoğrafları Resimleri – Jessica Lowndes Resimleri – Jessica Lowndes Fotoları – Jessica Lowndes in fotoğrafları Jessica Lowndesin güzel ve en muhteşem resimleri fotoları için buyrun; 90210 dizisinden tanıdığımız Jessica Lowndes FHM gecesine kırmızı renkli elbisesiyle damga vurdu. Derin göğüs dekolteli minisiyle bir anda papaarazzilerin ablukası altına alınan Lowdes kısa süreli şaşkınlığın ardından poz [...]

Lindsey Wonn Resimleri Fotoğrafları

Lindsey Wonn Fotoğrafları Resimleri – Lindsey Wonn Resimleri – Lindsey Wonn Fotoları – Lindsey Wonn un fotoğrafları Lindsey Wonnun güzel ve en muhteşem resimleri fotoları için buyrun; ABD’nin ünlü kayakçısı Lindsey Wonn’dan hayranlarına yılbaşı pozları. Alp disiplini Dünya Kupasını üst üste (2008 ve 2009) kazanmayı başaran ilk ABD’li kadın sporcusu olan Wonn, spordaki başarısı kadar [...]

Aldatılma Nickleri

Aldatılma Nickleri Kısa Aldatılma Msn Nickleri Kısa Aldatılma Nickleri -kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın -geçiyor günler yine benden habersiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz -neredeydin bugüne dek beni bulmadın oysa ben seni hep aradım.. -yanacağımı bile bile gittim kor ateşlere ama korkma senin [...]

Ayrılık Nickleri

Cuma, Aralık 30th, 2011

Hazır Ayrılık Nickleri En Güzel Ayrılık Nickleri Msn Ayrılık Nickleri Kısa Ayrılık Nickleri Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir. Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim… Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, [...]

Anlamlı Nickler

Cuma, Aralık 30th, 2011

Hazır Anlamlı Nickler En Güzel Anlamlı Nickler Anlamlı Msn Nickleri * Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.! * Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AğLASIN * Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna [...]

Sevgi Nickleri

Cuma, Aralık 30th, 2011

Hazır Sevgi Nickleri En Güzel Sevgi Nickleri Sevgi Msn Nickleri Oradasin biliyorum ama ulasamiyorum… Var oldugunu biliyorum ama dokunamiyorum… Konusuyorsun biliyorum ama duyamiyorum…Uzaktaki sevdigim seni çok özlüyorum ! Gözlerinin içinde karadeniz olup kaybolmak isterdim ama yoklugunda kayboluyorum sen bunun farkinda bile degilsin seni çok özledim canim benim. Ben her gece sen uyurken deniz olup vuruyorum [...]

Aşk Nickleri

Cuma, Aralık 30th, 2011

Hazır Aşk Nickleri 2012 Aşk Nickleri 2012 Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür. Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni [...]

Coco Austin Twitter Fotoları

Çarşamba, Aralık 28th, 2011

Coco Austin Twitter Fotoları Coco Austin Twitter Resimleri Coco Austin Twitter Fotoğrafları Sosyal paylaşım sitesi Twitter ünlülerin de vazgeçemediği bir tutku haline geldi. Bazı ünlüler yatak odalarını bile internetteki hiç tanımadıkları takipçilerine açmakta bir sakınca görmüyor… Attığı her adımı paylaşan ünlülerden biri de Ice T’nin karısı Coco.. İri göğüsleri, ”Geniş” kavramının ötesinde kalçalarıyla ünlü vücut [...]

Victoria Silvstedt Resimleri Fotoğrafları

Çarşamba, Aralık 28th, 2011

Victoria Silvstedt Fotoğrafları Resimleri – Victoria Silvstedt Resimleri – Victoria Silvstedt Fotoları – Victoria Silvstedt in fotoğrafları Victoria Silvstedtin güzel ve en muhteşem resimleri fotoları için buyrun;