Archive for Mart, 2010

Cinsel isteğim arttı, sürekli hayaller kuruyorum

Cumartesi, Mart 20th, 2010

Cinsel isteğim arttı, sürekli hayaller kuruyorum – Haydar Dümene Sorulan Cinsel isteğim arttı, sürekli hayaller kuruyorum sorusu ve soruya Haydar Dümenin cevabı BUYRUN; Bu aralar cinsel isteğim arttı, sürekli hayaller kuruyorum. Hayallerimde karşı cinsle cinsel ilişkiye giriyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? CEVAP Değerli okurum, başka şeyler düşün. Ders çalış, geleceğini düşün. Türkiye’nin [...]

Kız arkadaşım tecavüze uğramış

Kız arkadaşım tecavüze uğramış – Haydar Dümene Sorulan Kız arkadaşım tecavüze uğramış sorusu ve soruya Haydar Dümenin cevabı BUYRUN; Bir kız arkadaşım var ve 2 aydır çıkıyoruz. Sevgilim birkaç yıl önce tecavüze uğramış ama psikolojik yardım almamış. Şimdi “Kimseyle birlikte olamam, cinsel hayatım bitti” diyor. Doktora götürmek istiyorum ama sürekli kaçıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? [...]

Sevgilim daha önce bir başkasıyla ilişkiye mi girdi?

Haydar Dümene sorulan Sevgilim daha önce bir başkasıyla ilişkiye mi girdi sorusu ve soruya Haydar Dümen tarafından verilen cevap BUYRUN; Sevgilimle 2 hafta önce ilişkiye girdik. İlişkide kan gelmedi. Yoksa sevgilim benden önce bir başkasıyla ilişkiye mi girdi? CEVAP Değerli okurum, bilemem. Sen bilemedikten sonra ben nasıl bileyim? Sen işin içindesin ben olayın çok dışındayım. [...]

3.5 aylık evliyiz ama ilişkiye giremedik

Posta Gazetesi yazarı Haydar Dümen’e sorulan 3.5 aylık evliyiz ama ilişkiye giremedik sorusu ve cevabı için BUYRUN; 24 yaşında ve 3.5 aylık evliyim. Eşimle gerdek gecesini bir türlü yaşayamadık. Bunu sadece ikimiz biliyoruz. Eşim her ilişkiye girmeyi denediğimizde beni hırpalıyor. Artık onun da, benim de sinirlerimiz bozuldu. Ne olur yardım edin. CEVAP: Sevgili okurum, yüzlerce, [...]

Pamela Anderson dans dersi alacak

Pamela Anderson dansa merak sardı sanmayın kendisi vede anlaştığı bir firma için dans dersleri almaya başladı. Bu yaşta hala vucudu taş gibi olan ünlü güzel için haberin detayları şöyle; Pamela Anderson, hem kilo vermek için hem de yeni bir sahne şovu için profesyonel bir dansçıdan dans dersleri alacak. Pamela Anderson, henüz 2 gün önce anlaştığı [...]

Stephanie Seymour hala taş gibi

Cuma, Mart 19th, 2010

4 Çocuk annesi Stephanie Seymour plajda bikini ile yakalandı ve hala taş gibi vucudu ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Stephanie Seymour bir zamanların en ünlü ve en çok kazanan mankenlerinden birisi idi. Ama görülüyorki geçen zaman Stephanie Seymour’un güzelliğinden ve fiziğinden hiç bir şey kaybettirmemiş. İşte detaylar; Eşiyle kavgalı bir şekilde boşanma süreci yaşayan Stephanie [...]

Jessica Simpson: Erkekler beni gözleri ile soyuyorlar

Cuma, Mart 19th, 2010

Jessica Simpson katıldığı bir televizyon programın kendisine bakan erkeklerin kendisini seks objesi olarak gördüğünü ve gözleri ile soyduğunu açıkladı. Bunun sebebi olarak ise Jessica Simpsonın eski erkek arkadaşının kendisi yatak odaları hakkında yaptığı açıklamalar. İşte haberin detayları; Jessica Simpson çok dertli…Katıldığı bir televizyon programında eski sevgilisinin verdiği röportajdan sonra “Telefonum sürekli çalıyor, bir restoran girdiğimde [...]

Facebook’ta striptiz yapan karısı için mahkemeye başvurdu

Cuma, Mart 19th, 2010
facebook-bosanma

Facebook’ta Chat ( sohbet) yapan karısının konuştuğu kişilere gönderilmiş mesajlarını ve Facebooktaki resimlerinde striptiz görüntülerini gören adam boşanmak için mahkemeye başvurdu. Kadının hiç yüzü kızarmadı üstelik karşı dava açarak kocasını haksız çıkarmaya çalıştı. İşte detaylar; Sadece 3 gün süren evlilik sonrası hostes eşi Zeynep İ.’ye boşanma davası açan kabin memuru Selami İ., karısının ‘iffetsiz’ olduğunu [...]

Küçük kızlarla cinsel sohbet yapan kocasını

Cuma, Mart 19th, 2010

İnternet üzerinde küçük kızlarla cinsel içerikli cinsel sohbet yapan adamın karısı durumu farkedince kocasını polise tutuklattı. Yaptığımdanda asla ve asla pişman değilim diyerek ekledi. Hatta adam ile küçük kızmış gibi yapıp belli bir sürede konuştuğunu itiraf etti. İşte detaylar; Galler’in Bridgend şehrinde yaşayan 61 yaşındaki bir kadın, 20 yıldır evli olduğu kocasının bilgisayarında cinsel içerikli [...]

Buda Facebook Sohbet (Chat) mağduru kadın

Cuma, Mart 19th, 2010

Kadının Facebook’ta tanıştığı erkek ile buluşunca başına gelenleri okuyunca sanırım herkes Chat (sohbet) yaparken biraz daha dikkatli olacak. Adam kadının evinde neyi var neyi yok resmen almış. Kadında daha kaç günlük kişiye bu kadar güvenirse olacağı budur değil mi? İşte detaylar; İstanbul’da muhasebeci A.Ö. (26) adlı kadın, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tanıştığı Hakan Peker tarafından [...]