Archive for Ağustos, 2009
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Ünlülerin eski hallerini ve resimlerini mutlaka merak ediyorsunuzdur. Ünlülerin bu eski görüntülerini görünce eminim sizde bunlar neymiş ne olmuş diyeceksiniz. SeRdar Ortaca bakar mısın nıye evde kaLdıgı beLLi Teomanın o gözLukLerı ney oyLe nınemın gözLukLerı gıbı ama cok seker cıkmıs ve orhan babaaa(bısı dememe gerek yok) GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ BANA YAZMANIZ YETERLİ ŞİMDİLİK BUKADAR, İYİ SEYİRLER [...]
Posted in Resimler Fotoğraflar | Tags: fotoğraflar, resimler, ünlüler | No Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Michael Jackson’ın çok az yerde görebileceğiniz resimlerini bu sayfamızda bulabileceksiniz. Hayatı sorunlarla geçmiş bir efsane olan, dünya starı olan, tabiki kırılması zor bir rekorun sahibi olan Michael Jackson’ın resimleri için buyrun.. Bu şarkıcı gerçektende dünyanın en büyük müzik söyeleyen starı imiş. Ben hala inanamıyorum ve inanmakta istemiyorum öldüğüne. Müslüman olarak vefat etmiştir umarım.
Posted in Resimler Fotoğraflar | Tags: fotoğraflar, resimler | No Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Amerikalı model Nikki Long resimleri ve fotoğraflarını yayınlamadan önce Nikki Long’un sarışın ve esmerler için söylediği sarışın kadınlar yatakta daha aktiftirler tezini savunmuş bunu söylemek istedim. İşte sizlere Nikki Longun en güzel resimleri ve fotoğrafları; Bu bayanı fazla tanımıyorum ama baksanıza vucudu ne kadarda değerli:) Bu kadar değerli olan bir şeyi böyle ayan beyan göstermek [...]
Posted in Resimler Fotoğraflar | Tags: fotoğraflar, güzel bayan fotoları, güzel kadınlar, güzel kızlar, güzeller galerisi, Nikki Long, resimler, ünlüler | 1 Comment »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Adriana Lima Fotoğrafları Resimleri – Adriana Lima Resimleri – Adriana Lima Fotoları Adriana Lima nın fotoğrafları Adriana Limanın en güzel ve muhteşem resimleri fotoları için buyrun; Adrina Limanın resimleri ve fotoğraflarına buradan bakabilirsiniz. Bir süre önce Varmısın Yokmusun yarışması için Türkiyeye gelen Adriana Limanın Türkiyeyi çok beğendiği belirtilmişti. Bu ünlü manken hakkatende güzel değilmi ne [...]
Posted in Resimler Fotoğraflar | Tags: adriana lima, adriana lima foto galerisi, adriana lima fotoğrafları, adriana lima frikikleri, adriana lima resimleri, dünyadan magazin haberleri, foto galeri, fotoğraflar, güzel bayan fotoları, güzel kadınlar, güzel kızlar, güzeller galerisi, kanada, magazin haberleri, manken, mankenler, photos, pictures, resimler, ünlüler, ünlüler galerisi, yabancı güzeller, yabancı magazin haberleri | 3 Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Paris Hilton aslında aptal sarışın değilmiş çünkü kendisi bu şekilde görünerek daha fazla para kazandığını söyleyerek, bu benim işime geliyor oynuyorum dedi. Bakın Paris Hilton ile ilgili haberin detayları şu şekilde; Kendi hayatını anlatan TV programına konuşan Paris Hilton, aptal ya da fahişe ruhlu olmadığını söyledi. Hilton, ‘Böyle yaparak iyi para kazanıyorum’ dedi…. HILTON otellerinin [...]
Posted in Magazin Paparazzi | Tags: magazin haberleri, paris hilton, yabancı magazin haberleri | No Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Yeliz Yeşilmeni biliyorsunuz bir zamanların seksi ama aptal sarışını idi. Yani en azından dizilerde bu rolde oynuyordu ve tutulmuştuda. Şimdilerde Yeliz Yeşilmen tatil yapıyor ama yanında arkadaşı yok köpeği var. Haberin detayları; Seksi oyuncu Yeliz Yeşilmen ve minik köpeği Leydi’nin Türkbükü tatili tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Lola Beach’te güneşlenen Yeşilmen, sevimli köpeğini çanta [...]
Posted in Magazin Paparazzi | Tags: bodrum, magazin haberleri, yeliz yeşilmen | No Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Kıvanç Tatlıtuğ biliyorsunuz sevgilisi Meltem Cumbul ile tatilde. Deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkaran çift aradada özel kaçamaklar yapıyorlar. İşte ayrıntılar; Sezon başından beri sevgilisi Meltem Cumbul’la birlikte Bodrum Gümüşlük’te kiraladığı yazlık evde kalan Kıvanç Tatlıtuğ; balıkçılığa merak sardı. Sevgilisi Meltem Cumbul işleri nedeniyle İstanbul’a dönünce yalnız kalan yakışıklı oyuncu, günlerini yeni hobisiyle geçiriyor. Önceki [...]
Posted in Magazin Paparazzi | Tags: bodrum, kıvanç tatlıtuğ, magazin haberleri, meltem cumbul | No Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Dertli msn nickleri – Dertli olabiliriz ve bu zamanlarımızı başkalarına yazmadanda msn kişisel ileti kısmımızda derdimiz olduğunu nik yazarak anlatabiliriz. İşte sizlere dertli msn nickleri; ßabaMa DedimKi; “ßeniM DeğeriM Ne KadaR? DünyalaR KadaR” DeDi PeKi DünyanıN DeğeRi Ne KadaR? DediM “ßeŞ PaRa eTmeZ” DeDi “aNadaN DoğmaK, öLmeK iÇindiR” “YaşamıN uZunluĞu DeğiL, NasıL YaşandıĞı öNemlidiR” “HayaT [...]
Posted in Msn ve Msn nickleri | Tags: msn, msn nickleri, msn sözleri, msn yazıları | 6 Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Delikan kız msn nickleri – Delikanlı erkekler için nikler hazırlayacak değilizya birde delikanlı kızlar için msn nickleri hazırlayalım dedik. Buyrun delikanlı kız msn nickleri; ßana Hawa AtıCan Die K3ndini Kasma Damarındaki kanın ßiLe ßana HasTa!!! ßéni kãybetmeyi Gözé ãLãnı, kãzãnmãk için AsLã uğrãşmãm KaLBin ßir Yırtmaç GiBidirSonuna Kadar Açık !!! ”’ €sK!d€n N!ck Mi WaRdık!m [...]
Posted in Msn ve Msn nickleri | Tags: msn, msn nickleri, msn sözleri, msn yazıları | 8 Comments »
Cuma, Ağustos 14th, 2009

Şekilli Delikanlı damar msn nickleri – Delikan adama delikanlı nikler yakışır bizde o yüzden delikanlı msn nickleri hazırladık ve beğeninize sunduk. Bunlar tam damar delikanlı nickleri; Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir, Delikanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır… ﻉтяαF’đα Ǻятįѕт ¢σк, Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк Hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır [...]
Posted in Msn ve Msn nickleri | Tags: msn, msn nickleri, msn sözleri, msn yazıları | 4 Comments »