Ak Partinin Kürt açılımı hakkında ne düşünüyorsunuz

Ak Partinin şu günlerde gündemi fazlasıyla meşgul eden Kürt açılımı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz. Sizce Kürt açılımı doğru sonuçlar verecekmi yoksa ülke bölünmeye doğrumu gidiyor. Haber sitelerinden alınan yazılardansa sizlerin direk yorumları bence daha fazla katkı sağlayacaktır bu konuya.

Tüm kadın ayakkabısı fırsatları için tıklayın !

Bunun içinde bir anket yapabiliri belkide. Aşağıdaki yorum bölümünden bu konudaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

[poll id="2"]

Tags: , , , ,

Bence Bu Yazılarada Bakmalısın

2 Responses to “Ak Partinin Kürt açılımı hakkında ne düşünüyorsunuz”

1. BatuHan Says:

Ben bu kürt açılımının faydalı sonuçlar vereceğini sanmıyorum. Devlet Bahçelide saçmalıyor ülke bölünmeye felan gitmez ama Kürtler ne istediklerini bilmiyorlar. O yüzden bir yararı olmaz yani yine her şey devam eder.

2. markos1977 Says:

Su acilim denen kelimeyi duyduktan sonra tüylerim diken diken oluyor sinirlerim bozuluyor.Neyin acilimi neyi aciyorsunuz siz!!! Biz yillarca bosunami sehit verdik mezarliklarimiz sehitlerimizle dolu.Verdigimiz sehitlerin sayisi Türkiyenin büyük bir ili neredeyse, yok sehit analariyla terörist analari barismislar kutlama yapmislar külahima anlatin siz onu.Bu analar bu cocuklari ciksin daga vurulsun diye dogurmadilar..Ha bide sehit anasi vatan sagolsun demek zorunda.Bu adamlari toplayanlar belli nerde barindiklari belli egitim verildikleri yerler belli daha ne duruyorsunuz nerden cikiyorlarda o ülkeyle birlikte yok edin arkadasim iste böyle bir ciliz memleketiz biz.baska bir ülkenin bir askerine zarar gelse adamlar dünyayi ayaga kaldirir 1 asker icin savas cikarirlar.Kürt de neki sonradan gelip yerlesmis insan irki.Yemek yedigi kaba tükürenler.En sonunda bölsünler ülkeyi versinler doguyu onlara kurtulsunlar..Senelerdir savas yaptigin insanlarla anlasmaya oturuyorlar sunlara bakin yaw.Baslarinida kral gibi agirliyorlar..Biz bu ülke icin bosuna askerlik yapmisiz hayatimizin en güzel yasini en güzel aylarini 18 ayi bi b..a benzemez bi ülke icin doguda yapmisiz.ben almanyadayim bi kardesim var türkiyede 18 yasinda.simdi sen tut onu askere gönder sen gececen onu türkiye göndertmem.Simdi kalkmis devlet acilim yapacakmis senin devlet olarak bu konuda hakkin bile yok bu konu türk milletinin tümünün karar verecegi birsey bastakiler karar verdi diye böyle bisey olamaz.Nasil halkin secimiyle o basbakan oraya oturtuluyorsa böyle ülke vatandaslarini ilgilendiren bir konuda oylamayla yapilmasi gereken bir konu bu bence.Türkiyenin yüzde 70 i bu acilimi istemez.ne bu devlet icinde devlet olacak..Nah suraya yaziyorum arkadaslar devlet bazi haklar versin bunlara bunlar sonra daha fazlasini isticekler..devlet olmak isticekler ayri baskanlari olucak bayraklari olucak.Ve en sonundada nemi olucak daha fazlasini isticekler savasicaz savas cikicak kesin olarak.O bastakiler daha nasil bir belaya hak verdiklerinin farkinda degiller yada tam farkindalar ülkeyi satiyorlar.Bizde böyle sinir olalim duralim oturdugumuz yerde.Ne olursa olsun ne degisirse degissin sonucta ayri bir irk ayri birdil ve ayri bir fikir güden insanlar.Ne olursa olsun aramiz düzelmez bu öfke, tarihimiz hic bir zaman silinmez.Biz TÜRKÜZ onlar kürt!!! ATATÜRK ,ün biraktigi memlekete bakin.Ne halde yazik yazik!!! Kemikleri sizliyordur ATAMIN..Uyan ülkemin vatandaslari uyan ülke elden gidiyor sehit ailelerimiz ,vatandaslarimiz uyan.Bu memleket kolay kazanilmadi uyan..ASKERIYEMIZ komutanlarimiz uyan..Neden bu kürt halki birlesiyor ve biz zayif kaliyoruz neden bizde bir birlesme yok haydi hep beraber olalimbirleselim bu vatan bizim..Bizim kalsin!!! NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun