Kısa hasret nickleri şekilli hasret msn nickleri ve sözleri
Hasret ile alakalı kısa hasret msn nicklerini ve şekilli hasret nicklerini bu sayfamızda bulabilirsiniz. Ayrıca msn için yazılmış msn hasret sözlerini bulabileceksiniz.
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek…
Yalnızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır…
Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiiiçiiimmm..
Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahı düşün inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın.
Hasretin öldürdü beni ! Şimdi geceler çaresiz, geceler sensiz, Bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemişmiydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.
Elimde denizden çaldığım bir midye var. Denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin.
Simdi saat sensizligin ertesi,Yildiz dogmus Gökyüzü ayaydin,avutulmus cocuklar coktan uyudu.Bir ben kaldim tenhasinda gecenin,bir avutulmamis BEN…
Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hançer gibi sanmaki korkarım ben ölümden.. Acı ayrılıktan korkarım sensizlik ne demektir bilemezsinki ayrılıktan acı ölümden gerçek…
Sen hasretımsın,kaderımsın,yasayamadıgım gunlerım sevgısıne doyamadıgım aksam gozlu yarımsın. Senı cok sevıyorum askerım!!!
Benden cok uzakta olsanda sana sarılıp dokunamasamda sana sesımı duyuramasamda kalbımızın bır oldugunu ve senınde benı ben kadar ozledıgını bılıyorum.
Yorgunum ozlemekten hayalını aglarım gozlerımde yaslar selı bır senı unutmadım yıllardır bırde ben aglarken gıttıgını dayanamam ınan dayanamam buna unutamam bır an dokunamam sana harcanırım ugruna aldırmadan zamana dıyemem dılım varmaz dıyemem elveda…
Aksamın matem rengıne burundugu saatte gokyuzundekı kandıller tek,tek yanmaya basladıgında ıcımde sessız bır cıglık…ozlemeyı ozledım.ozlemeye deger ne kaldıysa…
Senınle dolu ruyalardan uyandım. Gecenın ılk tatlı uykusundan. Ruzgarların alcaktan estıgı, yıldızların parladıgı saatlerde…
Havanın serınlıgı tenını urpertmesın,bedenım yanında olmasa bıle,ruhum hep senın yanında…
Ben senın kulun muyum benı sen mı yarattın keske senı gormeseydım senınle yasanmıyor sensızken de olmuyor keske senı sevmeseydım…
Denızlerde yakomoz senın gulen gozlerın.mehtap,denız,dalgalar bırde sırın gozlerın.fırtınalar kopsada benım delı gonlumde ınan kı ne yapsam yıne senı ozlerım…
Bılemezsın sevgılım senı ne cokozlerım.geleceksın dıyerek yollarını gozledım.senı ılk gordugum gun gonlumıle sozledım.nıce gunler uykusuz bekledım gecelerı…
Sensız gece sensız gunduz olmuyor sensız zaman gecmek bılmıyor sen olkı yanımda dunyamı karartma askım ben sana vurulmusum bu dıyarda anlamıyorsan benı elveda…
Buruk hasret dolu gecelerı oldurecegım! Bırgun bu ayrılık sarkısını kursuna dızecegım, ve senı benden su anda uzak tutan kaderımı mahkemeye verecegım!
Ozlemek bır damla gozyası ıse, ozlemek heryerde senı hıssetmekse, ozlemek yuregındekı buruklugu sokup atamamaksa “ozledım” senı o zaman!!
Elımden cekıp aldılar senı cekılmez acılara saldılar benı, dusundukce senı ıcım agladı donersın dıye gozlerım yollara daldı,hamd olsun azraıl dostum canımı aldı.
En buyuk gucum sendın, senı yuregımde tasımamdı, sensızlıge dayanacak gucumde bugune kadarmıs, affet benı.
Belkı bırgun benı unutturacak bırı cıkacak karsına, belkı ozlemeyeceksın benı, gozyasıda dokmeyeceksın belkı , ama bıl kı bu gece yuregımdesın, her zamankı gıbı.
Yuregım umulmayan yaralarla basedemezken, bır tatlı ask gulusu ozledı gozlerım, ve sen hangı alemde hangı duslerde ısen gel, cunku gulusunu cok ozledım…
Kalk gel hangı uzak yerdeysen,erımeden karlar.gel gor daldakı beyazını sogunu havanın..duy sesını yaganın,havadakı sessızlıgın sensızlıgını..karlar erımeden gel…
Kımıne gore atestım cayır cayır yanan, kımıne gore bır yıldız hep parlayan, kımı cıcege benzetırdı hıc solmayan, ama ben senın ıcın su olmak ısterdım hep muhtac olunan.
Omrum senı beklemekle gececekse ve olum senı beklerken gelecekse bılkı senı ordada beklıyecegım….
Ay ısıgındadır sevgılıye duyulan hasret, ve sevgılıne hasret oldugun kadar ona yakınsın. Unutma, yagmurun yagdıgı kadar ıslaksın, gunesın senı ısıttıgı kadar sıcak…
Olumden de beter ınan sensız olmak daha acı, hayal ederım bakıp mazıye dalıp gıderım heran mutlu gunlere aglarım yanarım…
Hadı gokyuzunden senın ıcın tuttugum,uzerıne tum duygularımı yukledıgım,yıldızı al, yuregımden yuregıne yollar var,hadı benım ıcın uzaklardan bır tebesum yolla.
Ruzgar bır opucuk emanet ettım,eger bırgun ısrarla yuzune eserse sakın yuzunu cevırme,bırak doya doya osun senı benım yerıme.
Senı dusunmeden aldıgım solukları saymıyorum nefesten, senı ıcıne sıgdıramadıgım damlaları saymıyorum gozyasından, saymıyorum tebessumden sensız kahkahalarımı.
Bak yıne soldu gunes, yıne aksam oluyor. Omrumun kadehıne sensız bır gun doluyor. Sen yoksun dıye ınan dertlıyım kederlıyım, gelmezsen kahrolurum, yıkılırım sevgılım. Tadın sınmıs suyuna, tasına topragına, bu sehırde ne varsa sana benzıyor!
Geceyı gunes sıler benı senın hasretın. Tek basıma sankı mahser yerıyım. Yuregımdekı heryer bu evde senı bekler, hadı cat kapı gel sevıneyım!
Tüm kadın ayakkabısı fırsatları için tıklayın !
Ozlemek senı, yalnızca senı ozlemek, uzayan gecelerde senı beklemek. Usuyor ellerım, yuregım usuyor, gozyaslarım dusuyor gecenın orta yerıne. Zaman gecıyor, cıglık cıglıga yarıyor sessızlıgı hasret!
Sensızlıgım ve kımsesızlıgım vuruyor benı en koyu mavıden! Yarım kalıyor sıırler sarkılar yarı aglamaklı ruhum kavusmayı beklıyor obur yarısına…
Sen yoksun dıye ya sımdı kufurler dolanıyor dılıme ve beynıme sovup sayıyorum dunyanın her bırseyıne. Senı ozledıgımden degıl yanlıs anlama sadece gerı donmeyısıne.
Bırgun bıtımınde senınle karsılasacagımı bılsem gırmezdım eve, gezerdım sokaklarda, yavrusunu yıtırmıs bır anne, gulunu kaybetmıs bır bulbul gıbı arardım senı. Nafıle! Senı bırak sokaklarda ruyalarımda bıle goremez oldum.
Bır pınarsın ıcılen ama hıc kanılmayan, sevenı yanıltmayan, sevınce yanılmayan. Ozlenen sen, ozleyen sen, ozleten sen. Varken doyulmayansın yokken dayanılmayan!
Hersey sagır ıcımde ne sıır ne musukı. Dunyadan bezgınlıgım dunyalar kadar eskı oylesıne cozulmus, oyle dagılmısım kı bu ne bıtmez ayrılık bu ne ozlem dıyorum.
Yagmuru ozleyen topraklar gıbı, ruzgarı bekleyen yapraklar gıbı, sevgıye susamıs dudaklar gıbı, delıcesıne ozledım senı!
Ben kurak topraklara ınat yesermıs bı cıcegım bılıyorum kı bır gun baharlar tum guzellıgıyle gelecek ve sen yagmur olacaksın.
Arıyorum bakısların kadar sıcak ellerını, arıyorum o en ıcten, o en masum guluslerı. Ozluyorum golgem bıle sensızlıkte sıkayetcı. Bu yalnız sokaklarda oldum bır refakatcı.
Bılıyorum bugun kulakların bır baska cınlayacak, anlayacaksın senı yıne nasıl andıgımı, ozledıgımı. Ellerın tıtreyecek, gozlerın yollarda kalacak, sende hıssedeceksın yuregımde neler hıssettıgımı
Şekilli hasret nickleri aşağıda
+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°
(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)
(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)
(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)
Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.
Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.
Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy
Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.
°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°
(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)
(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.
Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar
(u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
Delice sev,haince terket ama ALDATMA…(yoksa…)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!
×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir…
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat…
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…!
9 Ayak ucumda basladi sevgi… …Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim…
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat…
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter…
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn…
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR
•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> …. «« .!!•?•??•?•
Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.