Kendini affettirme msn nickleri

Kısa Kandini affettirme msn nickleri – Sevgiliniz ile kavga yaptınız yada size kırıldı ve kendinizi affettirmek için msn ileti kısmınıza affettirme msn nicki yazmak istiyorsanız tam size göre bir yerdesiniz. Buyrun Affettirme msn nikleri;

Hayatım kahroldu sevgilim beni terk etti sevgilim ne olur beni affet !!! Seni çok özlüyorum ne olur beni terk etme …

Asla Üzülme ve Sakın Aqlama Cünkü O Gözlerden Düşecek Yaşlar Düştüqü Yeri Yakar…!!!

SeNSiZ YaSaMaNiN Bi AnLaMi YoK NoLuR GeRi DoN SeVDiGiM

Güzel Yüzüne Badem Gözüne Hastayım Bir Tek Sözüne Kalbime Adın Kazınmış Afet desem Affeder Misin?

Hayatta tek kural ve önemli olan tek şey; Bir insanın yaptığıdır, yapamadığı değil…

– / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ —

İnsanı İki Şey Öldürürmüş.Birincisi Sevmediği İnsanın Silahından Gelen Mermi.İkincisi Sevdiği İnsandan Gelmeyen İlgi.

Tüm kadın ayakkabısı fırsatları için tıklayın !

уα кαℓ вєηιмℓє ѕöz єтмє gι∂ιşℓєя∂єη уα∂α ѕιℓιηѕιη ιѕмιη∂є ¢ιѕмιη∂є

@a$kım affet beni sensiz uyku çekemez yazı yazamaz oldumm

BİRGÜNÜM DAHA GEÇER Mİ SENSİZ DARMADAĞINIM YAPAYALNIZIM SIĞINDIĞIM LİMANDI BU AŞK NOLUR KALBİNE BİR BAK AAAAAH BEN ORADAYIM…

sen beni,benim seni sevdiğim kadar sevseydin;benim seni senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi a n l a r d ı n …

$êN$îZ GêÇêN GûN£êRîN KâZâZâ$î YôK Bê $êWGî£î

Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLSµή…

ölümsüz olmak istiyorsan ölümsüz bir eser bırak

huzur istiyrm rahat yasamak istiyrm,ama olmuyo

Şimdi daha iyi anlıyorum ki,nefes almak değilmiş,yaşamak.ateşlerde yanmak gibi bişey,seni severken sensiz olmak…

^^kesilen ceza afsızdır^^

dünya öyle bi kararsınki seni aydınlatacak tek ışık gözlerim olsun… bitanem

Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.

Tags: , , ,

Bence Bu Yazılarada Bakmalısın

One Response to “Kendini affettirme msn nickleri”

1. büşra Says:

bu yazacaklarım dostunla barışmak için ama sevgiliyede yollanabilir

hep seni sevdim senin olmanı istdim nolur affet beni

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun