Karizmatik msn nickleri şekilli karizma nickler ve sözler
Kısa ve hazır karizmatik nickler ile şekilli karizma msn nicklerini burada bulabilirsiniz. Ayrıca sayfamızda msn ile alakalı karizma sözleride bulabileceksiniz.
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..
A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!
Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe
A$k’La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9′a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak…!
BAS DAMARLARIMA SIZLASIN…!!!
ßen LeyLa OLmuşum kimin umrunda..Mecnun çoktan gitmişken
böyLe aşkın Gözyaşı deniz oLur dünyaya..ben bi ömür harcamışım bu paramparca sevdaya..
Bitiyorum her nefeste..!!
Çok yaratıyıcımdır acayip sorun yaratırım
Yaşam otobüste seyahat etmeye benzer, son durak kara topraktır…!
Belki dalları kurumuş ağacım, sensiz susuz açım, belki bir bebek gibi çaresiz sana muhtacım…
Ağlamak Çözüm olsa Dünya Deniz OLurdu…!
Sevme sevsinler sana önem versinler. Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler…
Bu kadar mı kasvetin ey gece ! Ne o yetmiyormu karanlıkların yoksa. Korkmuyorum artık senden gel. yeterse yıldızlarını üzerime…
Erkeklerin kalbi market gibidir giren çıkan belli olmaz, kızlarınki mezar gibidir giren birdaha çıkamaz…!
Geçmişten Öğren, Bugün İçin Yaşa, Yarın İçin Umut Et. Önemli Olan; Soru Sormaktaa Vazgeçme…
Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi …
Hayatta hiçbirşey az olmadı senin kadar hiçbirşeyi istemedim seni istediğim kadar sende başını alıp gitme…
уαz∂ığıм вüтüη ѕözℓєя αѕıуσя кєη∂ιηι, öℓüуσя ѕözє ∂üşüя∂üğüм вüуü… вüтüη ѕσкαк -кöρєкℓєяιηιη- qözуαşı уüzüм∂є. ιçιмє кιм кσу∂υ вυ ιηтιнαяı
Kaderin yönündeyim, hayatımın en zor rolündeyim.. Ama unutma Bu Bir Oyun Degil..!!
Tüm kadın ayakkabısı fırsatları için tıklayın !
ızDırapLaRımıN iciNde saKLı muTLuLuK we muTLuLuKta buLamaDm son BiR haK tutuKLuLuK..!!
séN hép béNi ba$kaLarYLa kıSkandrMaYa caLı$tn hédéfiNé uLa$tn séN amaCsz béNdé séVqisiZz kaLdm..!
öL deRsen öLürm ya$a deRsen ya$arm..beN seniN içiN öLüR seniN ichiN ya$arm..!!
*кιмιм вєη ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяçєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм??
уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє
●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι
уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм
ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя
ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єηιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єηιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує
нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк
:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::
ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α)
ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк gнєу ηє вαкıуσѕυη
●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•
ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм
αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι
:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::
“нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк” αℓıη уαzıм σℓ∂υ
gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!
нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιмözηєѕιzzαмαηѕızzαяƒѕızмєктυρѕυ zα∂я єѕѕιz
вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя кαняєтѕιη нєя şєує
нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє αт кєη∂ιηι ∂єηιzє gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα
вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι
ηєуι єякєη уαşα∂ıуѕαм нєρ σηα gєç кαℓıуσяυм
вєη вαşтαη αşαğı вιя αğ ѕєη тєρє∂єη тıяηαğα güηαн νє “αşк” уєя∂єη göğє вσş !!
αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη’ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟
Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.
Şubat 27th, 2010 at 21:04
pardon anne dün gece pırt yaptım koktu bütün dolabımmm