En iyi iPhone uygulamaları

2023 yılının en iyi 11 iPhone uygulaması sayfamızda, iPhone cep telefonlarına sahip olanların kullanacağı en popüler uygulamaları tanıtacağız.

Cep telefonlarınıza herkes tarafından kullanılan iPhone uygulamalarını yüklemeyene kadar o cihaz tamamlanmamış demektir. Bu türden uygulamaları bugün yüklemediyseniz dahi ilerleyen zamanlarda mutlaka yükleyeceksiniz.

Apple’ın iOS App Store’u, cep telefonunuzda olması gereken bazı uygulamaları hazır olarak zaten sunmaktadır. Hazır yüklenenler haricinde işinize çok yarayacak diğer uygulamalar için App Store’u inceledik. Bu araştırmalarımız sonucunda size güzel bir liste hazırladık. Sizde iPhone uygulamaları nelerdir diye merak ediyorsanız bu 11 başlık içerisinde ele aldığımız uygulamaları inceleyin.

En iyi iPhone uygulamaları

Aşağıda en çok indirilen ve iPhone’da olması gereken uygulamalar 2023 yılı verileri esas alınarak listelenmiştir. İşte en iyi ücretsiz iPhone uygulamaları.

1. Google

Google’ın ne olduğunu bilmiyorsanız bizi nasıl bulduğunuzu merak ederiz. Google uygulaması tıpkı Android telefonlarda olduğu gibi iOS’ta da harika çalışır. Hızlı bir arama ve en doğru sonuçlar için Google tüm telefonların en çok kullandığı uygulamadır.

Google

2. Google Chrome

Google Chrome, Apple telefonlarında kullanılan Safari’nin bir yükseltmesi gibidir. Birden fazla cihaz arasında senkronize olur, böylece herhangi bir cihazdan geçmişinize veya yer imlerinize erişebilirsiniz. Ayrıca arama çubuğu, otomatik tamamlama, veri kaydetme hizmetleri dahil olmak üzere bir dizi başka özellik içerir.

Google Chrome

3. Facebook

Akıllı telefona sahip olup da bu uygulamayı kullanmayanı döverler. Kullanmayan var mı derseniz var ama onlarda Facebook ne demek bilmeyenlerdir. Facebook, milyarlara ulaşan kullanıcısı ile arkadaşlık uygulamasından çıkıp deva bir pazar haline geldi.

Facebook

4. Youtube

Şimdiye kadar yazdıklarımızı anlatmaya gerek olmadığı gibi Youtube uygulamasını da anlatmaya gerek var mı bilmiyorum. Genel bir video sitesi olmaktan çıkıp, insanların canlı yayın açtığı, söyleşiler yaptığı bir hal aldı. Gazeteler ve Televizyon yayınlarının neredeyse hepsinin Youtube hesabı bulunmaktadır. Sevdiğiniz bir dizinin yeni çıkan fragmanını herkesten önce izlemek için Youtube mutlaka indirmelisiniz.

Youtube

5. Instagram

Facebook’a ait olan Instagram, insanların resim ve video paylaşmak için kullandıkları sosyal paylaşım sitelerinden biridir. Türkiye’de en çok kullanılan üç uygulamadan biridir. Arkadaşlarınızın ve ailenizin anlık resim ve videolarını görebilir, yorumlar yapabilirsiniz. Ayrıca dünyaca ünlü bir çok ünlüyü de buradan takip edebilirsiniz.

Instagram

6. Midomi

Sevdiğiniz veya kimin olduğunu hatırlayamadığınız bir parçayı dinlemenin en kolay yolu, Midomi’ye o şarkının bir bölümünü mırıldanmak. İster şarkıyı söyleyin, ister şarkının çaldığı hoparlöre yaklaştırın, isterseniz de sadece parça adını söyleyin. Midomi sizin için parçayı ve söyleyen sanatçıyı belirleyip, hemen dinleyebilmeniz için iTunes ya da YouTube’a bağlanıyor. Ücretsiz bir uygulama olan Midomi ayrıca beğendiğiniz şarkıyı hızla satın almak için gerekli kısa yollara sahip.

Midomi

7. Mobile News

Associated Press haberlerini en hızlı ve kullanışlı şekilde iPhone ya da iPod Touch cihazınıza getiren Mobile News, tüm haberleri tekrar işlemden geçirip ekranınıza uygun hale getiriyor. Her kategoriye ayrı ayrı bakabildiğiniz bu ücretsiz uygulama sayesinde, ilginizi çekmeyen Amerikan içişleri ile ilgili haberleri kolayca atlayabilirsiniz.

Mobile News

8. Voice Notes

App Store, birçok farklı ses kayıt uygulaması içeriyor olsa da, içlerinde en makulü ise ücretsiz olan VoiceNotes. Ses kaydı gibi fazla ayrıntı içermesi gerekmeyen bir işlemi başarıyla gerçekleştiren uygulama, kayıtlarınızı adlandırıp sonrasında uygulama içerisinden tekrar çalmaya da olanak tanıyor.

Voice Notes

9. Last FM

İnanması güç olsa da, lastfm.com servisi de Apple markalı cihazınızda, üstelik ücretsiz! Var olan neredeyse tüm şarkıları anında ücretsiz dinleyebileceğiniz Last FM, dinlediklerinizle ilgili radyo istasyonları oluşturup benzer parçaları sunabiliyor. Şarkı kalitesi çok yüksek olmasa bile, ücretsiz olarak sunulan bu kadar geniş bir arşiv karşısında kimsenin şikayet edeceğini sanmıyoruz.

Last FM

10. WordPress

Daha önce de tanıttığımız başarılı içerik yöneticisi WordPress’in iPhone için çıkarılan uygulaması, ücretsiz olmasının yanı sıra, hem kendi sunucunuzda bulunan hem de WordPress.com üzerinde barınan blog içeriklerini yönetmeyi destekliyor. WordPress blokçularının kaçırmaması gereken bir uygulama.

WordPress

11. FileMagnet

Özellikle Mac kullanıcılarının fazlasıyla işine yarayacak olan FileMagnet’i iPhone veya iPod Touch’a kurduğunuzda, aynı programın kurulu olduğu bir Macintosh bilgisayardan çok sayıda dosyayı kablosuz olarak aktarabilirsiniz. Gayet hızlı çalışan bu kolay kullanımlı uygulama, fotoğraf, PDF ve diğer dosyaları zahmetsizce aktarmak için ideal.

FileMagnet

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir